MFE - Voetbalschool

Elke zaterdagnamiddag zal MFE privétrainingen aanbieden. Zowel wat betreft coaches, oefenstof als velden zullen wij hiervoor samenwerken met RSCA. De doelgroep waarop MFE zich zal richten tijdens deze sessies zullen de U8 (2012) & U9 (2011) spelers zijn. Zowel jongens als meisjes zullen zich kunnen inschrijven voor 1 test training. Gedurende deze sessie krijgen zij een training aangeboden volgens de filosofie van MFE. Er zal gefocust worden op voetbaltechnische vaardigheden en op bewegingsvaardigheden

Test training 7 september van 14u-15u15 : Verplicht om te kunnen deelnemen aan de MFE - voetbalschool. Op basis van deze training zal beslist worden welke kinderen zich mogen aansluiten aan de MFE - voetbalschool. We kiezen ervoor om niet elke speler toe te laten. De reden hiervoor is om te kunnen trainen met homogene groepen. Te grote verschillen zouden nadelig zijn voor iedereen en ervoor zorgen dat de gewenste vooruitgang belemmerd wordt.  

Deelname aan de voetbalschool is geenszins een garantie op toetreding tot RSCA. Toetreden tot RSCA is enkel mogelijk indien uw kind opgemerkt wordt door de RSCA jeugdscouting.

Tijdstip : Elke zaterdagnamiddag 14u-16u30 (specifieke uur wordt bevestigd)

locatie :  RSCA Academy

Prijs : Abonnement = 10 sessies – 150 euro
           1 training = 20 euro

Inschrijvingen 2019-2020 gesloten

Er zullen dit seizoen geen testen meer plaatsvinden voor de MFE voetbalschool. Echter is het mogelijk om u in te schrijven voor stages die wij organiseren. Spelers kunnen na een positieve stage eventueel door ons uitgenodigd worden om deel te nemen aan de MFE voetbalschool. Dit is enkel het geval als we vaststellen dat het niveau van de speler vergelijkbaar is met dit van de MFE voetbalschool.

contact

Olympische Dreef 11070 AnderlechtBELGIUM
Donderdag / Jeudi17:00 - 19:00Zaterdag / Samedi10:30 - 16:30