MFE - Voetbalschool

Elke zaterdagnamiddag zal MFE privétrainingen aanbieden. Zowel wat betreft coaches, oefenstof als velden zullen wij hiervoor samenwerken met RSCA. De doelgroep waarop MFE zich zal richten tijdens deze sessies zullen de U8 (2013) & U9 (2012) spelers zijn. Zowel jongens als meisjes zullen zich kunnen inschrijven voor 1 test training. Gedurende deze sessie krijgen zij een training aangeboden volgens de filosofie van MFE. Er zal gefocust worden op voetbaltechnische vaardigheden en op bewegingsvaardigheden

Test training: Verplicht om te kunnen deelnemen aan de MFE - voetbalschool. Op basis van deze training zal beslist worden welke kinderen zich mogen aansluiten aan de MFE - voetbalschool. We kiezen ervoor om niet elke speler toe te laten. De reden hiervoor is om te kunnen trainen met homogene groepen. Te grote verschillen zouden nadelig zijn voor iedereen en ervoor zorgen dat de gewenste vooruitgang belemmerd wordt.  

Deelname aan de voetbalschool is geenszins een garantie op toetreding tot RSCA. Toetreden tot RSCA is enkel mogelijk indien uw kind opgemerkt wordt door de RSCA jeugdscouting.

Tijdstip : Elke zaterdagnamiddag 14u-15u15

locatie :  RSCA Academy

Prijs : Abonnement = 10 sessies – 150 euro
           1 training = 20 euro

contact

Olympische Dreef 11070 AnderlechtBELGIUM
Donderdag / Jeudi17:00 - 19:00Zaterdag / Samedi10:30 - 16:30