RSCA footFUNskilzz

RSCA footFUNskillzz is een nieuw project van RSC Anderlecht en is opgericht ter vervanging van de U6 (2015) & U7 (2014) elite opleiding die RSCA tot nog toe aanbood. RSCA footFUNskillzz is een voetbalschooltje met als hoofddoel spelers van 5 & 6 jaar breder op te leiden (focus op beweging i.p.v. puur op voetbal).
De spelers zullen twee trainingen per week aangeboden krijgen. Eén Multi training en één voetbaltraining. Bij de multi training zal de nadruk op beter & breder bewegen liggen. Bij u6 ligt het accent tijdens de voetbaltraining op beter bewegen en mini wedstrijdjes. Bij U7 wordt hier tevens het aspect technische vaardigheden bijgevoegd. De sessies zullen doorgaan op donderdag en zaterdag. Deelname aan deze sessies is enkel mogelijk op uitnodiging.
Op termijn zullen sommige spelertjes van RSCA footFUNskillzz de kans krijgen om toe te treden tot de RSCA-elite opleiding.

Spelers kunnen toetreden tot RSCA footFUNskillzz indien ze opgemerkt worden door de RSCA jeugdscouting. Zij zullen aanwezig zijn tijdens stages, Test Days en andere evenementen die door Multi Foot Evolution worden georganiseerd. Deelname aan deze evenementen zijn open voor iedereen na inschrijving. Data voor deze evenementen zullen tijdig verschijnen.

Tijdstip : Elke donderdag 17u30 – 18u45
                  Elke zaterdagvoormiddag 10u 30 – 13u
(specifiek uur wordt bevestigd)

locatie : 
Donderdag → Sportzaal Redouté
Zaterdag → RSCA Academy

Abonnement : 10 sessies – 75 euro

contact

Olympische Dreef 11070 AnderlechtBELGIUM
Donderdag / Jeudi17:00 - 19:00Zaterdag / Samedi10:30 - 16:30